Elektronisk Körjournal GPS - SkandiFleet.se

Elektronisk körjournal - Spar tid och pengar

SkandiFleet fleet management-system ger dig en automatiserad elektronisk journal för förar- och fordonsrörelser och relaterade kostnader. Förlora ingen värdefull arbetstid eller riskera fel vid manuella loggningar av resor - låt SkandiFleet ta hand om och lagra alla data du behöver!

En enkel elektronisk körjournallösning

Tre enkla steg för automatiserad loggning av resor för din fordonspark

1

1. Anslut

SkandiFleets proffs ger dig råd om den bästa plug-in- eller kabelanslutna spårningslösningen för din fordonspark.

2

2. Lär

SkandiFleets supportteam lär företagets användare hur enkelt man använder systemets alla användbara funktioner.

3

3. Registrera

Luta dig tillbaka och låt systemet göra jobbet åt dig och dina förare. SkandiFleet registrerar alla resor automatiskt!

Körjournal App Användargränssnitt

En elektronisk körjournal lösning i fickan

SkandiFleet GPS-baserade fleet management-systen låter dig enkelt hantera dina fordonsparksdata överallt på alla enheter. Det innebär att du kan kontrollera verifieringsflöde för förare och redigera resedetaljer på vägen!

Enhets- och tillbehörs alternativ

En mängd hårdvarulösningar för hanteringen av din fordonspark

Plug & Drive-enheter

Plug & Drive enheter

Plug & Drive OBD-enheter är enkla att använda: koppla bara in dem för att börja spåra och logga fordonets rörelser.

Hardkodade enheter

Hårdkodade enheter

SkandiFleet erbjuder även alternativ för spårande enheter som är anslutna direkt till fordonets tändning, och även till ombord-datorn och andra system, beroende av datatypen du behöver.

Föraridentifiering

Föraridentifiering

Alternativ: en RFID-kortläsare kompatibel med ID06 och andra typer av ID-kort; en iButton-läsare för identifiering med magnetnyckel; eller användning av en föraridentifieringsfunktion i SkandiFleet-appen.

Tillbehör

Tillbehör

Ett komplett utbud av förlängare, kablar, temperatursensorer, dörrsensorer, kortläsare, CAN-datakontakter och andra tillbehöver du kan behöva.

Anpassade lösningar

Anpassade lösningar

Säg till om du behöver ytterligare säkerhet, batterier med lång driftstid, värdespårning eller andra avancerade smarta lösningar. Vi hjälper dig.

Hittar du inte det
du söker?

Skriv till oss så återkommer vi till dig med en specifik lösning.

Kontakta oss

Funktioner i den elektroniska körjournalen

SkandiFleet fleet management-system innefattar många värdefulla funktioner
som spar tid och pengar åt dig och hjälper till att eliminera affärsrisker.

Verifieringsflöde

Verifierings flöde

Registrera medarbetarnas rörelser automatiskt, eller använd verifieringsflöde för manuellt godkännande av resor för förare innan de genomförs. Det ger möjligheten att lägga till kostnader eller slå ihop flera resor till en. Chefer kan enkelt skicka en post tillbaka för granskning.

Föraridentifiering

Föraridentifiering

Se snabbt vem som körde ett visst fordon vid en specifik tidpunkt eller vilket fordon en viss förare körde under en specifik period. Detta är värdefullt för händelser där fordon och förare måste identifieras, även när förare inte alltid använder samma fordon.

Användarklassificering

Användar klassificering

Du kan hantera användarrättigheter i SkandiFleet fleet management-system, klassificera användare enligt deras positioner eller ansvar i företaget, för fordonsparkoptimering och effektivitet.

Körjournal Ersättning

Ersättning

Om ditt företag ersätter medarbetare för tjänsteanvändning av privata fordon, kan SkandiFleet automatiskt hålla koll på beloppen. Ställ in värde per kilometer/mile för en specifik period, och systemet visar resultatet - för fordonsanvändning som kategoriseras som tjänsteresor - både för medarbetaren och din revisor.

Lokalisera på en karta

Lokalisera på en karta

SkandiFleets system låter dig enkelt se en karta med aktuella platser eller A-till-B-rutter för ett eller alla fordon i din fordonspark.

Använd syfte och kostnader

Använd syfte och kostnader

SkandiFleet låter föraren med appen enkelt specificera syftet för fordonets användning liksom relaterade fördefinierade kostnader. Du kan se den totala körsträckan samt kostnader för ett specifikt projekt eller kund.

Körjournal körsträckskrav ska vara enkelt

Körjournal Körsträckskrav ska vara enkelt.

Använd några sekunder för att se hur SkandiFleet gör processen enkel.

Testa en gratis 30 dagar demo

Beställ din loggbok idag

Fyll i formuläret och få en 30-dagars gratis försök

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats

Fördelar med elektronisk
körjournal från SkandiFleet

Håll enkelt reda på resor med företagets fordon och effektivisera körprocessen. Med elektronisk körjournal från SkandiFleet håller ni verksamhetens körningar inom Skatteverkets riktlinjer, sparar tid och pengar i er dagliga verksamhet och slipper pappersarbete. Appen sköts enkelt av både förare, chefer och administration.

SkandiFleet är specialister på tjänster inom GPS-positionering. En elektronisk körjournal installeras enkelt i fordon och brukas via en körjournal app. Alla resor i fordonen loggas och samtidigt skapas automatiskt en korrekt körjournal. Satsa på effektiv körverksamhet för alla typer av fordon inom verksamheten och skaffa SkandiFleets moderna elektroniska körjournal redan idag. Det blir lätt att hålla koll och lösningen kommer att gynna verksamheten på flera sätt!

Trygg körning med tidssparande digital körjournal

Företaget slipper trist och tidskrävande pappersarbete för aktiva fordon och körsträckor. Med elektronisk körjournal loggas alla resor med företagets fordon automatiskt. Detta underlättar för både chefer och chaufförer, då ingen behöver lägga sin värdefulla tid på att rapportera och skriva upp färdrutter, stopp och annat. I SkandiFleets GPS körjournal finns bland annat karta över områden och var fordonsflottan befinner sig, allt för att det ska bli enkelt att leda körningar och säkerställa att de sker inom rätt område. Dessutom blir det lätt att spåra bilar och snabbt återta dem om företaget skulle drabbas av stöld, vilket ger minimal stopptid i arbetet och minskar risken för kostnader när det kommer till att ersätta stulna fordon. Med körjournalen blir dagliga körningar mer effektiva och trygga och gör att pengar och tid sparas genom rätt arbetsfokus.

Elektronisk körjournal hanterar skatt och utlägg

En stor fördel med den digitala körjournalen som SkandiFleet erbjuder är att appen hjälper företaget att redovisa korrekt beskattning av fordon för Skatteverket, såsom trängselskatt och förmånsbeskattning. Detta innebär att företaget undviker att drabbas av kostsamma och onödiga skatterevisioner i efterhand, något som både företag och anställd annars kan få. Med den elektroniska körjournalen slipper företaget, chefer och medarbetare oroa sig för att pappersarbetet går felaktigt till, de behöver inte sköta sådant arbete alls. Allt sker automatiskt och digitalt, dessutom kan medarbetare enkelt registrera utlägg och annat direkt i körjournal appen.