Om SkandiFleet

SkandiFleet – Tracking Solutions Sweden AB är ett svenskt företag specialiserat på programvara och maskinvara för styrning av fordonsflotta och uppdrag.

Om företaget

SkandiFleet har inlett samarbete med Ecofleet. Närtrack and trace(följ och spåra) först introducerades som ett begrepp inom distribution och logistik under 1995 startades Ecofleet av en grupp som inkluderade ingenjörerna som grundat Skype. Parternskapet mellan Ecofleet och SkandiFleet har gett över 20 års erfarenhet som gör det möjligt för SkandiFleet att bli branschledande med tjänster för att hantera fordonsflotta och uppdrag.

SkandiFleet erbjuder med sina enastående konsulttjänster och programvara anpassad för varje kund och lång erfarenhet av hantering av uppdrag och fordon, de bästa lösningarna för varje kund.

Koncern sedan

1995

Koncernen är verksam i

22

länder

Anställda

400

Koncernen är verksam på

20

språk

Ansluten enhet

500 000

Beräknad koncernens omsättning 2018

100 m

euro

Kunder

40 000

Företagspolicy

CSR

Vårt uppdrag

Vårt företags målsättning är fokuserad på att skapa en hållbar och lönsam verksamhet genom att erbjuda de mest avancerade lösningarna för ledning av fordonsflottan som möjliggör för både privata och offentliga aktörer att uppnå sina mål för reducerade CO2-utsläpp.

Vi fokuserar på hållbar utveckling genom kontinuerlig förbättring av den dagliga verksamheten och följer CSR-policy för att hålla personal, leverantörer och kunder informerade om vår dagliga verksamhet.

Som en del av vår CSR-policy följer SkandiFleet strikta riktlinjer definierade av FN:s Global Compact-initiativ för att anta hållbara och socialt ansvarsfulla principer inom områdena för mänskliga rättigheter, arbetskraft och miljö och för att motverka korruption.

Utöver CSR-policy och uppförandekodex anammar SkandiFleet ansvarsfulla förfaranden och riktlinjer för sourcing för att uppnå högsta möjliga standarder socialt, miljömässigt och kvalitetsmässigt både för företaget och kunderna.

Grundare

Träffa personer bakom

Vill du veta mer om oss?

Vänligen formuläret och vi kommer att kontakta dig

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats