Elektronisk Körjournal GPS och Fleet Management - SkandiFleet.se

Fleet management system till ert företag

SkandiFleet är en ledande leverantör till Skandinavien och de baltiska länderna av GPS-baserade lösningar för styrning av team och fordonsflotta, d.v.s. fleet management.

Manuell Körjournal

SkandiFleet är en ledande leverantör till Skandinavien och de baltiska länderna av GPS-baserade lösningar för styrning av team och fordonsflotta.

Registrering av körsträcka med körjournal

Plug & Drive-enheten kan mycket enkelt monteras i alla fordon så Elektronisk körjournal registrerar körsträckorna vart man än kör. Man kan använda Elektronisk körjournals app för att göra anspråk på körsträckor eller ställa in programvaran för att göra det automatiskt.

Glöm behovet att minnas alla dina resor. Elektronisk körjournal håller koll på allt åt dig – automagiskt!

SkandiFleet.se – Fleet Management
 • Pappersarbete Lost

  Pappersarbete Löst

 • Mobil losning APP

  Mobil lösning APP

 • Reses Godkannande System

  Reses Godkännande System

 • Expert Kundsupport

  Expert Kundsupport

 • Lagg Till Kostnader

  Lägg Till Kostnader

 • Återbetalnings system

  Återbetalnings system

SkandiFleet plattform gränssnitt skärmdumpar

Fleet Management
i din ficka

SkandiFleet Mobile App för iOS och Android låter dig hantera din flotta överallt ifrån - oavsett om du är på kontoret eller på väg. Det användarvänliga gränssnittet är lätt att använda för medarbetare på alla nivåer inom företaget.

Organisera din flotta med SkandiFleet Körjournal

Fyll i kontaktformuläret och ta emot 30 dagars GRATIS

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats

Manuell körjournal

Att använda sig av manuella körjournaler till sitt eller sina företagsfordon är tidskrävande och jobbigt för att inte tala om lätt att glömma bort. Med en traditionell och manuell körjournal måste du själv komma ihåg att kolla på trippmätaren innan påbörjad sträcka och notera miltalet. Du måste också själv notera annan relevant information till körningen. Då är det istället bättre att anlita oss på SkandiFleet och byta till en smart, digital körjournal som gör jobbet åt dig!

Hur fungerar SkandiFleets fleet management-system?

En automatisk körjournal, eller en elektronisk körjournal som det också kallas, är en enhet som antingen kopplas in utan verktyg i bilens diagnossystem (OBD-II port) eller som en lös GPS-puck. Du kan både spara tid och pengar med en automatisk körjournal. Vi på SkandiFleet erbjuder vårt SkandiFleet fleet management-system som ger dig en automatiserad elektronisk journal för förar- och fordonsrörelser och relaterade kostnader. Dessa fördelar är att du inte förlorar massa värdefull arbetstid eller riskerar fel vid manuella loggningar av resor. Vårt system ser istället till att lagra alla data du behöver.

Byt din manuella körjournal till en digital och automatisk redan idag

Ta kontakt med oss på SkandiFleet redan idag och säg hejdå till onödigt tidskrävande pappersarbete med en hög felrisk. Med vårt smarta fleet management system får du full koll och kontroll över din fordonsflotta helt automatiskt, låt vårt system sköta jobbet med att logga dina resor så kan du fokusera på din och ditt företags kärnverksamhet!