Fordonsspårning - SkandiFleet.se

Fordonsspårning för transportnäringen

SkandiFleet ledning av vagnpark hjälper dig att hålla koll på dina fordon och körsträckor, vilket resulterar i mindre administrativt arbete, optimerade körrutter och förbättrad kundservice!

Översikt över fordon

Har du svårt att hålla reda på var dina fordon är? SkandiFleet låter dig se var din fordonsflotta är i realtid, så att du kan hitta det fordon som är närmast en arbetsplats, eller informera dina kunder om exakt ankomsttid.

Förbättrad kundservice

Med möjligheten att följa fordon i realtid kan du ge snabba gensvar på uppgifter och hålla kunder informerade om status för deras beställningar. Se till att din fordonsflotta presterar optimalt genom att alltid veta exakt var fordon befinner sig och till och med detaljer som temperatur i kylvagnar.

Optimera körning och bränsleförbrukning

Ett viktigt fokus är att minimera kostnader för bränsle och underhåll, eftersom dessa normalt hör till de tyngsta kostnaderna för ett företags vagnpark. SkandiFleet spårar fordonens bränsleförbrukning och fluktuationer i bränslenivå för att hitta exakt var man kan genomföra ändringar.

Färdskrivardata i realtid

SkandiFleet samlar in färdskrivardata i realtid för att visa en översikt över tiden föraren ägnar åt körning, vila och arbete. Detta gör det lätt att se eventuella överträdelser. Se till att förare är säkra på vägen och inte drar på sig böter.

Ladda ner data

Det är lag på att färdskrivardata skall finnas i kontoret. SkandiFleet gör det möjligt för dig att ladda ner och spara förarnas färdskrivarfiler när som helst, utan att varje förare måste lämna in separat dokumentation.

Transportlösningar

 • Översikt över vagnpark
 • Grön körning – optimerar kostnader
 • Logistik för släpvagnar
 • Spårning av släpvagnar – stöldskydd
 • 2-vägskommunikation
 • Uppgiftshantering
 • Lastbilars position i realtid
 • Färdskrivardata i realtid
 • Förares kör- och vilotider
 • Översikt över förarnas överträdelser
 • Tankning och bränsleförbrukning
 • Fluktuationer i bränslenivå

Ökad effektivitet med SkandiFleet

Kontakta oss

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats

Modern fordonsspårning anpassad
för transportnäringen

Ägande av fordon blir tryggare och körningar mer effektiva med fordonsspårning från SkandiFleet. Arbetet med lastbilstransporter och körningar för industriverksamhet av olika slag blir enklare med våra revolutionerande och framtidssäkrande lösningar, som är anpassningsbara för verksamheter i olika storlekar.

Underlätta och automatisera administration med SkandiFleets fordonsspårning anpassad för verksamheter inom transportnäringen. Fordonsspårning och tillhörande funktioner underlättar den vardagliga körningen och gynnar företagets lönsamhet. Stora som små bolag inom lastbilstransport och körningar för industri har nytta av spårningstekniken och tillhörande funktioner, som styrs av driftsäkra system tillgängliga på både webben och via appar för Android och iOS. Få full uppsikt över fordonsflottans status och underlätta för såväl chefer, medarbetare och företaget som helhet med ett modernt spårningssystem.

Förbättrad service och effektivitet
med fordonsspårning

Det finns många fördelar med fordonsspårning. En av dem är förbättring av service gentemot kund. Med full koll på fordon, effektiv ledning och förbättringsarbete genom spårningsteknik får kunder högklassig service. Det blir inte lättare att tilldela körrutter och kommunicera med förare än vad det blir med vår spårteknik. Installera enkelt tekniken i verksamhetens alla fordon och administrera från flera led direkt i appen. En annan stor fördel med tekniken och tillhörande funktioner är att alla körningar effektiviseras genom proffsig navigering, trafikinformation och kartlagd körningsposition i realtid. Styr om kursen för att slippa köer, se över loggning av förares pauser samt spara tid och pengar, allt detta i en och samma spårningstjänst.

Fordonsspårning med karttjänst
håller kontrollen

Med rätt överblick på alla fordon inom flottan är verksamheten på väg att bli den bästa som den kan bli. Detta får ni med SkandiFleets fordonsspårning, som är det centrala i hanteringssystemet för fordonsflottor. Vi erbjuder en utbyggd karttjänst som kommer med flera utvidgade funktioner, där allt för körningar, planering, kontroll av resurser och annat är lätthanterligt eller automatiskt. Den kraftfulla spårningsfunktionen tillsammans med bland annat satellitbilder och gatubilder, trafikrapportering, stopp, körriktning, hastighet, teamspridning och mycket mer gör att karttjänsten öppnar upp för full organisering och hantering. Det vill säga, tjänsten innehåller allt som företag inom transportnäringen behöver för att fungera. Kartan uppdateras automatiskt för att visa realtid, och funktioner anpassas smidigt efter behov och mål. Allt för att verksamheten ska gå i önskvärd riktning.