Effektivitet inom byggnadsbranschen

Har du problem med att beräkna körsträcka till projekt utanför byggplatsen eller ha uppsikt över var dina anställda är? Öka kundernas tillfredsställelse med SkandiFleet samtidigt som du sänker din administrativa börda och driftskostnader!

Översikt över företagets fordon

Kan du enkelt hitta det fordon som befinner sig närmast en viss plats, eller hålla din kund informerad om exakt ankomst- eller avgångstid för en beställning? SkandiFleet kan hjälpa dig. Optimera dessutom leveranser med GPS för att säkerställa effektiva rutter med minimala omvägar.

Håll koll på driftstider för tungt maskineri

Driftskostnader för tunga maskiner är mycket höga – det är viktigt att veta exakt hur länge och med vilket syfte de används.

Enkelt ledningsansvar för utrustning

Vet du alltid var din utrustning befinner sig? Har du problem med att lokalisera specifik utrustning vid en viss tidpunkt? Låt SkandiFleet hjälpa dig att hålla reda på var din utrustning är.

Uppgiftshantering "i farten"

Hantera all kommunikation mellan kontor och anställda med ett system. Tilldela snabbt berörda medarbetare uppgifter och få feedback om status för kvalitetskontroll. Anställda kan enkelt få tillgång till systemet via appen på sina mobiler.

Bygglösningar

  • Översikt över vagnpark
  • Tunga maskiner
  • Spåra tillgångar – stöldskydd
  • Ledningsansvar för utrustning
  • Uppgiftshantering

Ökad effektivitet med SkandiFleet

Kontakta oss

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats