Elektronisk Körjournal GPS och Fleet Management - SkandiFleet.se

Fleet management system till ert företag

SkandiFleet är en ledande leverantör till Skandinavien och de baltiska länderna av GPS-baserade lösningar för styrning av team och fordonsflotta, d.v.s. fleet management.

Registrering av körsträcka med körjournal

Plug & Drive-enheten kan mycket enkelt monteras i alla fordon så elektronisk körjournal registrerar körsträckorna vart man än kör. Man kan använda Elektronisk körjournals app för att göra anspråk på körsträckor eller ställa in programvaran för att göra det automatiskt.

Glöm behovet att minnas alla dina resor. Elektronisk körjournal håller koll på allt åt dig – automagiskt!

SkandiFleet.se – Fleet Management
 • Pappersarbete Lost

  Pappersarbete Löst

 • Mobil losning APP

  Mobil lösning APP

 • Reses Godkannande System

  Reses Godkännande System

 • Expert Kundsupport

  Expert Kundsupport

 • Lagg Till Kostnader

  Lägg Till Kostnader

 • Återbetalnings system

  Återbetalnings system

SkandiFleet plattform gränssnitt skärmdumpar

Fleet Management
i din ficka

SkandiFleet Mobile App för iOS och Android låter dig hantera din flotta överallt ifrån - oavsett om du är på kontoret eller på väg. Det användarvänliga gränssnittet är lätt att använda för medarbetare på alla nivåer inom företaget.

Organisera din flotta med SkandiFleet Körjournal

Fyll i kontaktformuläret och ta emot 30 dagars GRATIS

Din forfragan har skickats

Din förfrågan har skickats

Fleet Management

Vi är ett svenskt företag som främst tillhandahåller tjänster till företag som driver fordonsverksamheter av olika slag och som behöver ha en smart transportledning som förenklar för både medarbetare och chefer, samtidigt som det gynnar företaget och kunder. Det vi gör är att specialisera oss på programvara och maskinvara för styrning av fordonsflotta och uppdrag. Då vi är ett svenskt företag är vi en ledande leverantör till Skandinavien och de baltiska länderna av GPS-baserade lösningar för styrning av team och fordonsflotta. Det vi erbjuder är anpassningsbar teknik så att det passar verksamhetens behov för företag av alla storlekar. Och detta gör vi genom vårt fleet management-system som hjälper oss att hantera vår flotta vart vi än är.

Vi har inlett ett samarbete med Ecofleet som grundades redan 1995 när track and trace (följ och spåra) först introducerades som ett begrepp inom distribution och logistik. Tillsammans med Ecofleet har vi många års erfarenhet som gör det möjligt för oss att bli branschledande med tjänster för att hantera fordonsflotta och uppdrag.

Vad är fleet management?

Fleet management-system, eller FMS som det också kallas, innebär färdskrivare för lastbilar och bussar. Man använder systemet för att kontrollera att hastighetsbegränsningar och kör- och vilotider efterföljs. Systemet kan dock användas till mycket mer än så. Fleet management-systemen används för att samla in data om exempelvis chaufförens körbeteende, bränsleförbrukning och fordonets geografiska plats. Denna insamlade data gör att företagen kan bli effektivare, skapa bättre kundservice och förbättra körrutinerna.

Hur jobbar vi med fleet management-system?

Med oss på SkandiFleet kan ditt företag få fleet management-system direkt i din ficka. SkandiFleet Mobile App för iOS och Android låter dig hantera din flotta vart du än är – oavsett om du sitter på kontoret eller är på väg någonstans. Vi har ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att använda för medarbetare på alla nivåer inom företaget.

Med hjälp av fleet management kan ni helt enkelt lätt optimera företaget. Vi har ett kvalificerat team av utvecklare som ständigt uppdaterar plattformen med nya funktioner för våra kunder över hela världen. Genom att vi lär oss vad behoven är hos vår växande kundkrets utvecklar vi ständigt vår plattform så att vi hela tiden kan erbjuda den senaste tekniken.

Varför välja oss?

Över lag är vårt företags målsättning att fokusera på att skapa en hållbar och lönsam verksamhet genom att erbjuda de mest avancerade lösningarna för ledning av fordonsflottan som möjliggör för både privata och offentliga aktörer att uppnå sina mål för reducerade CO2-utsläpp.

Vårt fokus ligger alltid på en hållbar utveckling genom att ständigt förbättra den dagliga verksamheten och vi följer CSR-policy för att hålla personal. Leverantörer och kunder informerade om vår dagliga verksamhet.

Med oss får ni ett fullbordar fleet management-system som hjälper er att nå dessa mål om en bättre miljö och hållbarare planet. Inte minst för oss som är inne i en bransch som påverkar miljön på ett så direkt sätt. Hos oss får ni:

 • Registrering och mätning
 • Uppgiftssamling och analys av verksamheten
 • Vy över realtidskörning, vilopauser, positioner och rutiner
 • Spårning av fordon
 • Besvarande av förarens frågor och förenkling av kommunikation
 • Skapande av KPI:er för enskilda förare
 • Körningar anpassade efter företagets behov och förares beteende
 • Molnbaserad teknik anpassad efter mobila enheter som Android och iOS
 • Skräddarsytt system
 • Er verksamhets mål i fokus
 • Pengar och värdefull tid sparas
 • Prova 30 dagar gratis